Oldal kiválasztása
Főoldal/Aktualitások/Hír/Grand Seiko 2017. A következő lépés előre – A Seiko elnökének üzenete

Grand Seiko 2017. A következő lépés előre – A Seiko elnökének üzenete

2017. március 23.

Amikor 2010-ben nemzetközi kollekcióvá emeltük a Grand Seiko modelleket egy nagy lépést tettünk előre a forgalmazás és értékesítés szempontjából, kiérdemelve az órák szerelmeseinek figyelmét. Elégedett vagyok az eddig elért eredményeinkkel.
A Grand Seiko modelleket mindig is megkülönböztette a formatervezés, a karakterisztika, illetve a szerkezetek minősége. Annak érdekében, hogy mindezt tovább erősítsük és még szélesebb közönséget érhessünk el, ma egy újabb lépést teszünk előre és büszkén mutatjuk be a teljesen önálló márkaként megjelenő Grand Seiko-t. A logó minden a Baselworld-ön bemutatkozó időmérőn a 12 óra pozícióban foglal helyet – mindez pedig igaz lesz az összes Grand Seiko modellre is az elkövetkezők folyamán. A mai naptól fogva a Grand Seiko egy teljesen független márkaként kezdi meg új utazását. A szándékom pedig az, hogy az elkövetkező években – kereskedelmi sikereket elérve – új mértéket teremtsen az órakészítés kiválóságai között.

Azért, hogy megünnepeljük történelmünk új mérföldkövét, egészen a kezdetekig nyúltunk vissza inspirációért. Megalkottuk az 1960-ban kiadott legelső Grand Seiko hű reprodukcióját, amelyen a logó 12 óra pozícióban pihen, valamint egy teljesen modern újraértelmezést. Egyúttal új formavilággal szélesítettük a márka vonzerejét. Az elmúlt évben sportórákkal bővítettük a Grand Seiko modellek választékát, 2017-ben pedig ennek sikerére építkezve egy új sportos kollekciót alkottunk Hi-Beat búvárórával és egy Spring Drive Choronograph sorozattal.

Alig várjuk, hogy személyesen mutathassuk be Önöknek az új Grand Seiko kollekciót itt, a bázeli óraexpón és megoszthassuk azt az egyediséget és kitüntető érzést, amelyet ezek az időmérők kínálnak.

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez?
Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
+
Összehasonlítás